Wij zijn projectontwikkelaars van woningen. Met als specifiek thema dat nieuwe bewoners hun persoonlijke woonwensen kunnen laten vormgeven in hun toekomstige huis: hun eigen 'FABulous house'.

Per doelgroep, per locatie en per prijsniveau geven we de wijze waarop klanten invloed krijgen vorm. Dit kan varieren van het kiezen van de complete plattegrond indeling tot alle kleuren en materialen in het FABulous Woonklaarpakket, naar eigen smaak en met ondersteuning van de FABhouse-interieurarchitect. Welke vorm dan ook het best passend is, altijd loopt persoonlijk klantcontact en ontzorgen hier als een rode draad doorheen.Architectuur, sfeer, duurzaamheid en passende kwaliteit spelen een belangrijke rol in ieder project.

Indien een gebouw hiervoor technisch geschikt is, transformeren wij het bestaande pand naar wonen en herbruiken zoveel mogelijk onderdelen. Het architectonisch ontwerp wordt ingezet om een voormalige kantooromgeving om te turnen naar een prettige woonsfeer. Soms is sloop-nieuwbouw de beste oplossing, dan zorgen we ervoor dat de nieuwbouw helemaal up-to-date is qua milieueisen en innovatieve mogelijkheden.

Type projecten


  • Omvang 1.500 tot 15.000 m2

  • Regio Zuid-Holland: Rotterdam, Den Haag, Gouda, Schiedam, en andere perifere gemeenten

  • Woningen en appartementen van 45 tot 250 m2. Geen standaard woningen maar optimaal afgestemd op de kopersgroep.

  • Locatie afhankelijke aanvulling op woonfunctie mogelijk, bijvoorbeeld commercieel, horeca, collectieve voorzieningen, mobiliteitsconcept.

  • In een bebouwde omgeving / binnenstedelijke herontwikkeling

  • Zowel projectontwikkeling als gebiedsontwikkeling